Mange norske i Strängnes

h_solberg_s_isachsen.jpgMange norske rallycrossførere deltar i helgens løp i Rallycross Norden i Strängnes i Sverige.
I forrige runde på Lånkebanen ved Stjørdal ble det norske seire både i divisjon 1 til Henning Solberg og supernasjonal til

Terje Morstad. I første runde i Arvika var det imidlertid svenskene som var best.
Det er Strängnes Motorstadion like nord/vest for Stockholm som er arena for det tredje løpet i Rallycross Norden, der vinneren av divisjon 1 får 125 000 svenske kroner i premie.

Den potten stakk Henning Solberg av med i forrige løp på Lånkebanen ved Stjørdal. Der vant han med sin Ford Fiesta, mens Sverre Isachsen i Ford Focus og Kjell-Arne Smerud i Citroën Xsara fulgte nærmest.

I første løp, i Arvika, var det Michael Jernberg som vant, foran Per Eklund og Sverre Isachsen. Da hadde Henning Solberg pole position.

I tillegg til Henning Solberg og Sverre Isachsen, er også Morten Bermingrud (Citroën), Ole-Kristian Nøttveit (Ford), Kjell-Arne Smerud (Citroën), Åke Holtet (Ford), Camilla Antonsen (Ford), Atle Vik (Skoda) og Stein Egil Jenssen (Ford) påmeldt til lørdagens løp i divisjon 1.

I supernasjonal vant Terje Morstad forrige løp i serien på Lånke. I første løp i Arvika var Rune Engesvoll beste norske fører i supernasjonal med 4. plass. Begge disse og en rekke andre norske supernasjonal-førere er med i Strängnes på lørdag.