Marius Aasen er norgesmester

M_Aasen_15_Hed
Rallysjåfør Marius Aasen kunne endelig slippe jubelen løs da han lørdag ble norgesmester i klassen for forhjulsdrevne biler i rally. – Det var en deilig følelse å krysse målstreken, sier Marius Aasen.

 

I flere år har Aasen kjempet i toppen i flere rallyklasser i Norge, men han har aldri klart å stikke av med NM-gullet. Lørdag 26. september stakk han av med gullet under årets siste NM-runde, Rally Hedemarken.

 

–  Jeg har vært så nære flere år, og i år har ting endelig stemt for oss. Vi ledet NM med en god margin før løpet, og vi kunne kjøre løpet uten å ta for store sjanser, forteller en glad Aasen.

Aasen med kartleser Veronica Engan måtte gjennom 14 raske etapper med 104 km fart før de kunne senke skuldrene og slippe jubelen løs.

 

– På lørdag fungerte alt som det skulle og dette er utrolig gøy. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse og et steg videre i min karriere. Veronica fikk også sølv i kartlesermesterskapet, så vi er veldig glade begge to. Nå skal vi kjempe hardt for å vinne Drive DMACK Fiesta Trophy under den siste VM-runden i Spania i slutten av oktober, avslutter Marius Aasen.

 

Resultat norgesmesterskap 2WD 2015:

  1. Marius Aasen – 114
  2. Sindre Furuseth – 93
  3. Thor Gunnar Hagen – 85
  4. Steve Røkland – 76
  5. Petter Rolfsen – 61