Marius Aasen ser fremover

marius-aasen.jpgForrige uke var Marius Aasen i Melk i Østerrike for å kjempe om en plass blant de 18 som skal delta i FIA Institute Young Driver Excellence Academy 2012. – Jeg nådde dessverre ikke opp denne gangen, men jeg fikk lært mye om trafikksikkerhet og jeg har hatt det gøy, sier Marius Aasen.

Marius Aasen var en av 30 unge talenter fra hele verden som ble tatt ut i høst for å delta i konkurransen, FIA Institute Young Driver Excellence Academy. Han reiste til Østerrike med godt mot, og var klar for å kjempe om en plass for å være med videre.

– Jeg tror mye av grunnen til at jeg ikke ble tatt ut i år, er at jeg ikke skal delta i en full internasjonal serie i 2012. Jeg gjorde mitt beste, og er fornøyd med egen innsats. Jeg hadde noen lærerike dager på glattkjøringsbanen der nede, sier Marius Aasen.Nå venter en spennende sesong for unggutten fra NAF Motorsport Asker og Bærum, og han kan ikke vente med å ta fatt på vintersesongen.

– Jeg gleder meg veldig til å få noen mil i kroppen med min Ford Fiesta S2000, sammen med kartleseren min, Veronica Engan. 2012 blir en spennende sesong, og jeg vil også takke mine sponsorer og støttespillere for et godt samarbeid i år. De er grunnen til at vi får til vår seriøse satsning på motorsport, sier 19-åringen Marius Aasen.