Marius Erlandsen ansatt i KNA

marius_portrett2_216.jpgMarius Erlandsen (32) er ansatt som Sport- & Ungdomskonsulent i Kongelig Norsk Automobilklub (KNA).

Marius Erlandsen har erfaring fra både nasjonal og internasjonal motorsport, og har blant annet jobbet som instruktør på racingskoler i England. Han har tidligere deltatt i det britiske Formel Ford-mesterskapet, skandinavisk GT racing, STCC, og tok senest i 2008 en norgesmestertittel i racing.

-Det er med stor glede og entusiasme jeg nå går inn som en del av KNA-teamet. Sportslig fremgang for våre aktive utøvere, tilvekst til avdelingene, samt tydelig formidling av KNAs holdninger og verdier er sentrale områder i arbeidet som venter. Kontinuerlige forbedringsprosesser og målfokus er hverdagen til bilsportsutøvere, og dette vil også kjennetegne arbeidet i KNA, sier Marius Erlandsen.

I tillegg til sin motorsportskarriere har Marius Engasjert seg i trafikksikkerhetsarbeid og har et stort engasjement i forhold til de utfordringer statistikken viser.

-Etter min og KNAs mening har bilsportsutøvere i kraft av sin kunnskap og posisjon, et betydelig ansvar, og en unik mulighet til å formidle sunne holdninger når det gjelder trafikksikkerhet. Bilsportsutøvere er en ressurs gjennom sin kunnskap om fart, bevisstheten på sjåførens oppgaver og kompleksiteten kunnskapen representerer.

KNA er Norges eldste bilorganisasjon og ble stiftet så tidlig som i 1907. Klubben har i dag rundt 14 000 medlemmer og 25 lokalavdelinger rundt i landet. Bilsport, bilpolitikk og medlemsfordeler er de tre viktige pilarene i KNA.