Marius "overtar" Veronica

v_engan.jpgIkke bare har han tatt over rallybilen til Mads Østberg, men nå viser det seg også at Østbergs samboer Veronica Engan følger med som ny kartleser for Marius Aasen.

19-åringen Marius Aasen har innledet et samarbeid med sølvvinner for kartlesere i NM, Veronica Engan. Allerede neste uke reiser de til VM-runden i Spania for å delta i gjennomkjøringen til løpet.

Forrige uke ble det klart at Marius Aasen skal kjøre en Ford Fiesta Super 2000 i neste års sesong. Nå har unggutten tatt en enda en viktig avgjørelse, og denne uken innledet han et samarbeid med kartleser Veronica Engan.

– Vi har hatt to fine år sammen med Tom-Andre Haldammen, og takker han for et veldig godt samarbeid. Vi har bestemt oss for å ta steget opp en klasse, og satse mer på VM enn tidligere. Veronica Engan har god erfaring på internasjonalt nivå, og er etter min mening Norges beste kartleser. Jeg er heldig som har fått med hun i teamet, sier Marius Aasen.

Veronica Engan har akkurat avsluttet sitt samarbeid med fjorårets Norgesmester Anders Grøndal, og har tidligere sittet på med profilerte førere som Eyvind Brynildsen og Bernt Kollevold. Hun ble også nr 7. totalt i VM-runden på Sardinia i 2009, da hun hoppet inn som kartleser for samboer Mads Østberg.

– Jeg synes det er veldig spennende med den nye satsingen til Marius Aasen, og gleder meg veldig til den kommende sesong. Jeg tror vi kan få til et godt samarbeid, og jeg håper at erfaringen min kan komme til hjelp, sier Veronica Engan.

Du vil finne Marius Aasen med sin nye Ford Fiesta S-2000, på Broom-festivalen førstkommende helg, 15-16. oktober, og sammen med Mads Østberg skal han stille ut den nye bilen.