Med i kampen

Ernst og Johannes Holten Leifsen
Johannes Holten Leifsen ligger på sjetteplass og Åsmund Holten på fjerde plass etter tre runder i rallycross NM. Til helga er det klart for fjerde runde på Gardermoen Motorpark.

 

Etter en lang sommerpause er både Johannes Holten Leifsen og Åsmund Holten klare igjen til en ny, og den nest siste NM-runden i rallycross.
– Snart klar for Gardermoen, og etter sommerpausen er jeg godt på veg inn i løpsmodus igjen, sier Johannes, som har det meste klart på løpsbilen.
– Venter på plastikkdeler til karosseriet, ellers er det meste klart.

Johannes kjørte på Gardermoen Motorpark også i fjor, og kan se tilbake på gode resultater.
– Fikk til gode starter og hadde bra tempo der i fjor, og kom meg til B-finalen, men der raset motoren så da var det slutt, sier han, som nå ser frem til helgen.
-Gleder meg både til helga og til resten av høstsesongen, og målet er som alltid å komme til A-finalen og satser alt på det.

Åsmund Holten er også klar med bilen til NM-runden på Gardermoen, og i løpet av sommeren har han fått kjørt og testet hjemme på Vikedal Motorbane.
– Tror vi har funnet frem til ett godt oppsett på bilen som vil passe på Gardermoen, sier han, som ser frem til å kjøre der, på en bane han kjenner.
– Jeg håper på ett best mulig resultat til helgen slik at jeg kan nærme meg toppen i sammendraget.

Ernst Holten Leifsen har ikke fått motoren klar etter at den ble ødelagt tidligere i vår, og stiller ikke på denne NM-runden.