Mikkelsen blir gjestereporter

Han startet bilkarrieren sin på isen i Norge – ikke rart Rally Sweden er som hjemmebane for Andreas Mikkelsen. Han deltok for første gang i 2008, og har gjennomført seks utgaver totalt. Siden det ikke blir kjøring for han i Sverige i år, velger han å steppe inn som gjestereporter på Red Bull TVs sendinger fra
WRC sammen med programleder Mike Chen.
– Det er den nest beste måten å følge Rally Sweden på. Jeg ville jo foretrukket å konkurrere, men når det ikke er mulig er det perfekt å se WRC fra en annen vinkel. Vi får håpe jeg har nok kunnskap til å krydre sendingene litt, jeg har i hvert fall god kunnskap om selve rallyet, sier han.

Red Bull TV sender et eget show med høydepunkter fra WRC fredag, lørdag og søndag kl 22:00. Andreas er å se i fredagens og lørdagens sending. I tillegg kan du få med deg all action LIVE fra Super Stage lørdag kl 14:50.
– Det blir spennende å se de nye bilene på snø, særlig sammenlignet med Monte Carlo. I Sverige er det snødekte veier og stort sett det samme underlaget hele helgen, mens i Monte Carlo varierte det fra tørr asfalt, til snø og isdekte veier. Jeg tror det er nå vi får se hvem som har utviklet den beste bilen, sier han.

Stillbilder og annet materiale fra WRC kan brukes fritt redaksjonelt, og er tilgjengelig i Red Bull Content Pool (gratis å registrere en bruker): https://www.redbullcontentpool.com/
Om Red Bull TV:
Red Bull TV tilbyr gratis og ubegrenset tilgang til å streame innhold innen kategoriene sport, musikk, kultur og innovasjon – både serier, filmer og kortformater. Red Bull TV er tilgjengelig på nett eller som en app til mobiltelefon, nettbrett, spillkonsoller, Apple TV & Google Chromecast, i tillegg til Smart TV-er.
Les mer på www.redbull.tv