Mikkelsen gjorde jobben i Finland

a_mikkelsen_12_sf.jpgAndreas Mikkelsen og kartleser Ola Fløene får skryt av Volkswagen-teamet for måten de gjennomførte Rally Finland på.De norske guttene var sjanseløse til en topplasseringen i S2000-klassen i VM-runden i Finland etter å ha fått problemer med elektronikken, samt punkteringer. Likevel ble det et verdifullt og utbytterikt løp både for de norske guttene og ikke minst for Volkswagen Motorsport, som neste år blir å finne som nytt fabrikkteam i WRC. Andreas Mikkelsen kjører utvalgte WRC-runder for teamet denne sesongen, og er dermed en viktig brikke for Volkswagen Motorsport i forberedelsene til neste sesong. På sin hjemmeside takker teamet de norske guttene for innsatsen og gløden de viste i helgen, til tross for problemene underveis i løpet. Mens Andreas og Ola kjørte inn til 10. plass i klassen, stakk teamkamerat Sebastien Ogier av med klasseseier, og endte på en sterk 10. plass sammenlagt.

– Selvsagt er det kjedelig at vi ikke fikk muligheten til å fullføre et problemfritt løp, men det viktigste var at vi fullførte og samlet mye erfaring både for egen del og for teamet sin del. Jeg føler at vi gjorde jobben vi ble satt til å gjøre, sier Andreas Mikkelsen, som på flere av etappene viste at han matcher tidene til Ogier når ting fungerer som det skal.

– Hele teamet fortjener mye ros for jobben de har utført i helgen. De små problemene som dukket opp, ble løst raskt. Sebastien (Ogier) og Andreas (Mikkelsen) kjørte meget bra, til tross for de vanskelige og tøffe forhold. Hele teamet samlet verdifull erfaring for vår WRC-satsing neste år, sier Dr. Ulrich Hackenberg, som sitter i ledelsen for teknisk utvikling i Volkswagen.