Mikkelsen i Best av de beste

Best av de
Fra onsdag 16. september setter TV 2 inn en ny sesong av underholdningssuksessen «Best av de beste», og der er Andreas Mikkelsen en av deltagerne.

– Vi fremskynder premieren av «Best av de beste» som vi har hatt stor suksess med gjennom flere sesonger. Opptakene er igjen gjort i solfylte Spania med blant andre idrettsstjernene Thor Hushovd, Maiken Caspersen Falla og Karoline Dyhre Breivang som konkurrerer mot hverandre. I denne sesongen av «Best av de beste» får vi tydelig se hvorfor disse har nådd så langt innen sine respektive idretter, her er det nemlig konkurranseinstinkt ut av en annen verden, noe som har gitt utslag i mer dramatikk enn noen gang tidligere, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken.

«Best av de beste» har vært en suksess på TV 2 i fem sesonger, og hadde i fjor høst et snitt på 447.000 seere. I «Best av de beste» møtes ti av Norges beste idrettsutøvere som skal konkurrere mot hverandre om å bli aller best, uavhengig av kjønn og idrettsgren. Vinneren står igjen med en splitter ny bil til verdi av 450.000 kroner!

I denne sesongen av «Best av de beste» skal fem gutter og fem jenter konkurrere mot hverandre. Karoline Dyhre Breivang (håndball), Grace Bullen (bryting), Maiken Caspersen Falla (langrenn), Ragnhild Mowinckel (alpint), Synnøve Solemdal (skiskyting), Lars Berger (skiskyting), Niklas Dyrhaug (langrenn), Thor Hushovd (sykling), Anders Jacobsen (hopp) og Andreas Mikkelsen (rally) stiller alle til start. Jentene og guttene konkurrerer hver for seg gjennom en rekke varierte øvelser – fra motbakkeløp og styrkeløp til gokart og bueskyting – før den beste gutten og den beste jenta møtes i superfinalen.

Til slutt står én vinner igjen, som får en bil med seg hjem fra Spania. Thea Olsen leder programserien for andre gang.