Mills og Solberg skiller lag

phil_petter.jpgEtter 11 år i kartleserstolen hos Petter Solberg, har Phil Mills bestemt seg for å avslutte samarbeidet.

-Dette har vært en av de tøffeste avgjørelsene jeg noensinne har vært nødt til å ta, men jeg føler nå at tiden er inne til å gå videre, og å ha mer fokus på andre ting i hverdagen. Gjennom de siste 11 årene har vi deltatt på 152 VMløp, så dette er blitt mer en livsstil enn en jobb. Jeg har hatt stor glede av hver eneste kilometer og både oppturer og nedturer, og jeg er sikker på at Petter kommer til å vinne flere rally i framtiden, under de rette forutsetninger. Jeg kommer virkelig til å
savne hele VMsirkuset, og ønsker Petter og teamet lykke til framover, sier Phil Mills i en pressemelding fra Petter Solberg World Rally Team.

-Phil har bestemt seg for å slutte i teamet, og det er jeg virkelig lei meg for. Jeg tror det blir
vanskelig å finne en ny kartleser som kan leve opp til Phil. Vi har jobbet sammen i så mange år. Han har faktisk sittet ved min side gjennom nesten hele min karriere. Vi har vært gjennom så mye sammen, både oppturer og nedturer, og jeg hadde virkelig håpet at det var Phil og jeg som sammen kjørte inn til en VM-seier i år. Jeg tror nesten at Phil er den som har betydd mest for meg i hele min karriere, og jeg tror vårt partnerskap må være det sterkeste forholdet mellom
fører og kartleser gjennom tidene.

PSWRT har enda ikke tatt noen beslutning vedrørende ny kartleser.