Miriam Walfridsson ny kartleser for Grøndal

A_Grondal 15 miriam
Anders Grøndal får ny co driver til rallysesongen 2016 i teamets Citroën DS 3 R5. Det blir den rutinerte Svenske co-driveren Miriam Walfridsson som skal lose Anders gjennom 2016 sesongen.

 

Dessverre måtte Anders sin dyktige co-driver Roger Eilertsen melde avbud. Årsaken er at småbarns pappaen vil bruke mer tid med barna. Samtidig er det husbygging på gang. «Dette har vært en vanskelig avgjørelse», sier Roger som takker for to fine år med Anders og hele rallyteamet som har gitt NM gull og mange seire. Men han ser ikke bort fra at det kan bli noen innhopp i bilen til Anders i noen løp også neste år. Anders synes det er trist at Roger legger opp inn til videre og presiserer at han har vært meget godt fornøyd med Roger sin innsats. De har også blitt gode venner. Teamet ønsker Roger lykke til videre.

 

Når det først skulle inn  ny co-driver er Anders meget godt fornøyd med Miriam som loset Anders inn til totalseier i Lausitz Rally i Tyskland nå i oktober. De hadde ikke fått trent en meter før start, men samarbeidet fungerte perfekt. Miriam er rutinert og har kjørt med flere topp førere i inn og utland.  Hun kommer fra en meritert rallyfamilie med en rekke topputøvere gjennom flere generasjoner. Anders har god erfaring med kvinne i sidestolen. Svenske Maria Andersson var co-driver i 2008 og 2009 men Veronica Engan leste i 2010 og 2011. Jeg har vært heldige og har hatt topp co-drivere i hele karrieren, avslutter Anders som gleder seg til ny rallysesong.

 

I disse dager pågår det sponsormøter og utfallet av disse vil avgjøre hvor stor satsingen blir i 2016.