Møller Bil Motorsport er klar for ny sesong

moller bil 15 des
Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN også i 2016, og er dermed klare for sin niende sesong i mesterskapet som avholder alle sine løp på Nürburgring Nordschleife. Det norske racingteamet fortsetter med samme bil og førere som i årets sesong.

 

Møller Bil Motorsport har akkurat lagt bak seg nok en sterk sesong, som i år endte med to seirer og to andreplasser på seks løp. Og nå er det klart at Møller Bil fortsetter satsingen med sitt eget racingteam, hvor Møller Bil-ansatte får være med gjestemekanikere og hvor rundt 150 gjester fra Møller Bil og samarbeidspartnerne hvert år får seg en opplevelse for livet.

– Møller Bil Motorsport har vært en suksesshistorie i åtte år, og vi ønsker derfor å fortsette satsingen. Dette er unik arena hvor nye fagarbeidere både lærer og opplever masse, og spesielt spennende er det for de rundt 20 gjestemekanikerne som får lov til å være en del av racingteamet hvert år. Vi er heldige som har gode samarbeidspartnere med på laget og med så gode resultater som vi har hatt i år gleder vi oss stort til neste sesong, sier direktør i Møller Bil, Arne Lorvik.

Sjåfører blir som tidligere Håkon Schjærin fra Flisa, Atle Gulbrandsen fra Hamar og Kenneth Østvold fra Ottestad. I tillegg er Anders Lindstad fra Flisa med som reserve, og planen er at han også skal få prøve seg i løp slik som i 2015. Teamet fortsetter også med den samme bilen som tidligere, en Audi TT 2,0 TFSI som deltar i klasse SP3T for biler med toliters turbomotorer.

– Vi har en veldig god bil som vi har tro på vil være konkurransedyktig også neste sesong. Vi har dessverre sett at antall deltakere i vår klasse har gått ned det siste året, så vi skal oppfordre teamene som har stått på sidelinjen i år om å komme tilbake, slik at klassen forhåpentligvis blir større igjen. Hele teamet har virkelig gjort en kjempejobb i 2015 og tatt enda et skritt i riktig retning. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at Møller Bil ønsker å fortsette samarbeidet. Vi gleder oss allerede masse til sesongen 2016, sier Håkon Schjærin.

 

Møller Bil Motorsport skal kjøre fem eller seks av de ti løpene som teller i VLN. Hvilke løp det er, blir klart i løpet av noen uker.