Møller Bil Motorsport er klare for 2014

mollerbil_13_des
Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN også i 2014, og skal kjøre seks løp på Nürburgring Nordschleife.

 

– Årets sesong var svært god for oss, og vi er nå klare for en ny sesong i 2014. Vi øker satsingen til å gjelde seks løp, og gleder oss til å ta med ansatte fra Møller Bil og våre samarbeidspartnere på faglige turer til verdens lengste racerbane også neste år, sier direktør i Møller Bil, Arne Lorvik.

 

Møller Bil Motorsport fortsetter med sin Audi TT 2,0 TFSI som var ny foran 2013-sesongen, og fortsetter også med sjåførene Håkon Schjærin fra Flisa, Atle Gulbrandsen fra Hamar og Kenneth Østvold fra Ottestad. Som tidligere vil teamets faste mekanikere komme fra ulike Møller Bil-forhandlere over hele landet, mens det i hvert løp også vil være med 3-4 gjestemekanikere fra Møller Bil, som aldri har vært mekanikere i et billøp tidligere.

 

– Både bilen, samarbeidet med vår tekniske partner i Tyskland og ikke minst innsatsen til Møller Bils mekanikere fungerte meget bra år, så vi er optimister med tanke på neste sesong. I år tok vi tre andreplasser på rad, og var på vei mot en overlegen seier i det siste løpet da vi måtte bryte rett før målgang. Neste sesong er målet å bryne seg helt i toppen i alle de seks løpene vi skal kjøre, sier teamsjef og en av sjåførene, Håkon Schjærin.

 

Alle løpene i det tyske langdistansemesterskapet VLN arrangeres på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife, og løpene har en varighet på mellom fire og seks timer. VLN består av til sammen ti løp, og det norske racingteamet skal delta i seks av dem.

 

– Mange team gjør som oss ved at de plukker ut noen av løpene. Det vil si at vi ikke kan kjempe om noen sammenlagttittel, men hvert eneste løp i VLN er så krevende og prestisjefylt at det blir som et lite mesterskap i seg selv. Så vårt mål er å gjøre det så bra som mulig i de løpene vi deltar i.

 

Den første Tysklandsturen blir allerede den 22. mars da mesterskapet avholder sin offisielle test, før teamet er klare for den første og tredje runden i VLN-mesterskapet henholdsvis den 29. mars og den 26. april. Deretter skal Audi-teamet kjøre alle de fire siste løpene den 23. august, 13. september, 11. oktober og 25. oktober.

 

 

www.mollerbil-motorsport.no

Følg teamet på sosiale medier:

www.facebook.com/mollerbilmotorsport

www.twitter.com/mollerbilmsport

www.youtube.com/mollerbilmotorsport