Møller Bil Motorsport klare for høstsesongen

Møller Bil Motorsport går en travel tid i møte, og skal kjøre fire løp i det tyske VLN-mesterskapet på Nürburgring de neste to månedene.

Lørdag den 19. august starter høstsesongen i det tyske VLN-mesterskapet med et 6-timersløp på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife. Dette løpet er to timer lenger enn de andre løpene, og det betyr at Møller Bil Motorsport henter inn sin fjerdesjåfør, Anders Gram Lindstad, som skal dele på kjøringen med Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold.

– Vi gleder oss til å komme i gang igjen nå i høst. Vi har hatt en lang pause siden det forrige løpet, så vi begynner litt på nytt igjen nå. Vi har en ny bil vi må lære oss, og konkurrentene våre har kjørt mye de siste månedene, forklarer Håkon Schjærin.

Møller Bil Motorsport investerte i en ny Audi RS 3 LMS for TCR-klassen foran denne sesongen. I det første løpet med bilen kjørte de norske guttene inn til en tredjeplass i TCR-klassen.

– I år har fokuset vært investeringene i den nye bilen, og det har gjort at vi ikke har fått kjørt så mye som ellers. Nå blir det viktig å finne ut mest mulig av bilen i høstløpene, og forhåpentligvis kan vi kjempe i toppen mot slutten av sesongen.

TCR-klassen vokser over hele verden, og også i VLN blir den større og større. Det er ventet over 10 biler til start i TCR-klassen i høstens løp med biler fra Audi, Volkswagen, Seat, Honda, Peugeot og Opel.

Møller Bil Motorsport stiller med både sine faste mekanikere og såkalte gjestemekanikere fra ulike Møller Bil-verksteder i alle løpene denne høsten også.