Molly Pettit satser i NTCC


Molly Pettit, som i år tok NM-sølv i GT4 i racing, har siden NTCC startet opp drømt om å få på plass en satsning i klassen. Hun har alltid hatt NASCAR og Danica Patrick som sitt store forbilde, og nå er hun klar for en storsatsing i NTCC fra neste år.

Dermed får Molly kjøre i det som i Europa vil være det nærmeste man kommer NASCAR, på vanlige baner. Nå har brikkene falt på plass i samarbeid med Amcar og Seb Power Group. Amcar vil være eier av en Thunder Car i Mustang utførelse, og bilen skal driftes i Seb Power Group med Molly bak rattet. Molly tar med seg sine mekanikere i Mollysport og flytter inn i teltene til Seb Power Group. Dette gir henne mye større muligheter til å kunne pleie sponsorer med VIP opplegg, uten å måtte ofre fokuset på kjøringen.

På vegne av Seb Power Group og Amcar skal hun kjøre i klassens team- mesterskap med makker Sebastian Aarvik, som også er sponset av Amcar.

NTCC kjøres i tett samarbeid med den danske søsterklassen og terminlisten vil bestå av 3 løp i Norge og 3-6 løp i Danmark. Et av de store trekkplastrene for de Norske førerne, er nettopp førerne i det Danske feltet. Her skal våre norske topp førere stå opp tidlig for henge med, ikke mindre en fire LeMans vinnere stiller til start, og det med GM’s fabrikkfører Jan Magnussen i spissen.

Bilene er rørramme-biler med glassfiber body fra Ford Mustang, Chevrolet Camaro eller Dodge Challanger. Alle bilene er identiske under skallet og utstyrt med en 450hk V8 fra GM og Molly kan ikke få sagt hvor mye hun gleder seg til å trykke på startknappen for første gang.