Molly Pettits nye Thunder Car Mustang

Molly Mustang
Molly Pettit er i ferd med å bli en gigant innen baneracing. Det som har gitt henne fornyet selvtillit er en splitter ny Ford Mustang sponset av Amcar-klubben. Tirsdag ble bilen vist frem for aller første gang til sponsorer og presse.

 

Molly Pettit har siden NTCC(Norwegian Thunder Car Championship) startet opp drømt om å få på plass en satsning i klassen. Hun har alltid hatt NASCAR og Danica Patrick som sitt store forbilde, og nå får hun selv kjøre i det som i Europa vil være det nærmeste man kommer NASCAR, på vanlige baner. Nå har brikkene falt på plass i samarbeid med Amcar, Seb Power Group og Molly’s eget team.

 

Etter bare tre år i racing, hamler Molly Pettit opp med gutta, i en tøff og mannsdominert sportsgren. Om ikke det er nok, skal Molly Pettit prøve hestekreftene mot en tidligere Formel 1-fører og flere tidligere LeMans vinnere. I fjor sikret hun seg andreplassen I NM, ved å fullføre alle løp med pallplassering seks av åtte ganger. All fritid går til å dyrke motorsportdrømmen, og Molly’s store mål i år er få kjøre mer i utlandet i større racingserier.

 

Satsningen med Amcar har en varighet på 3 år med full sesong i både NTCC og DTC(Danish Thundercar Championship), der Molly er meget ydmyk ovenfor oppgaven og vet hva som møter henne ute på banen, spesielt i DTC. Samtidig så er det i år mange nye førere i klassen, som er like ferske som Molly, så ambisjonen ligger på en topp 10 plassering. Nå er det full fokus på en siste gjennomgang av bilen og testing før første løpet på Padborg Park 5 mai.