Monte Carlo på Viasat Sport

2013 Monte Carlo Rally
Denne uken er det igjen klart for Rally-VM på Viasat Sport og Viaplay. Historiske Rally Monte Carlo er det første av totalt 13 løp i årets utgave av Rally-VM. Petter Solberg har gitt seg som rallyfører, men både Mads Østberg og Andreas Mikkelsen er utfordrere å regne med i årets VM-runde.

Rally Monte Carlo har vært arrangert siden 1911 og er et av motorsportens mest omtalte løp. Årets utgave av rally-sirkuset har flere norske profiler å by på.

– Selv om Petter Solberg har gitt seg er Rally-VM fortsatt svært spennende med norske øyne. I år er Mads Østberg førstefører hos Ford, og Andreas Mikkelsen kjører for Volkswagen. Disse to er begge fremtidige verdensmesterkandidater, sier Viasats motorekspert Atle Gulbrandsen.

Fjorårets VM-vinner Sebastian Loeb har i år valgt å ikke kjempe om VM-tittelen. Ifølge Atle Gulbrandsen er det flere kandidater til å ta over VM-tronen.

– Det skal bli spennende å se hva Volkswagen kan gjøre med Citroën, Ford og Mini, også skal det bli spennende å se hvem som blir verdensmester. Etter ni år vet vi at det ikke blir Sebastien Loeb, og jeg tror førere som Mikko Hirvonen, Mads Østberg, Sebastien Ogier og Dani Sord kommer til å kjempe om VM-tittelen, avslutter Gulbrandsen.

Sendetider Rally Monte Carlo på Viasat Sport og Viaplay

Torsdag 17. januar klokken 22.40: magasinprogram.

Torsdag 17. januar klokken 23.10: Høydepunkter dag 1.

Fredag 18. januar klokken 00.00: Høydepunkter dag 2.

Søndag 20. januar klokken 09.30: Høydepunkter dag 3.