Mot slutten på Lyngås…….

lyngaas_600_2013
Tidligere i år mottok NMK Drammen et varsel om oppsigelse av leieforholdet på Lyngås Motorbane. Nå kan klubben bekrefte at den har mottatt en skriftlig oppsigelse.

 

-Dette betyr at vi ikke vil få en leieavtale for 2014 og videre i fremtiden. Vår leieavtale utløper 31/12-2013, skriver NMK Drammen i en pressemelding.

 

-Vi vil frem til utløp av leieavtalen arrangere Høstvelta (Bilcross/RCN) 31. august og 1. september, Superfinale på Lyngås Motorbane (Rallycross) 28. september og klubbløp 29. september.

lyngaas_gamledager
Hele 25 ganger har Lyngås vært EM-arena for rallycross. Her er det Martin Schanche, Per Engseth og Kjetil Bolneset som reklamerer for EM-runde på banen.

Lyngås Motorbane har vært en institusjon i Norsk bilsport gjennom mer enn 30 år. Den første norske EM-runden i rallycross ble kjørt på banen i 1980, og hele 25 ganger er det kjørt EM-runde i grustaket i Lier. Siste EM-runde ble kjørt i 2004. I 2010 kunne NMK Drammen feire 90 år med jubileumsløp på Lyngås, som da feiret 30-årsjubileum.

 

NMK Drammen vil ikke bli nedlagt slik at det fortsatt vil være mulighet for aktiviteter, men da på andre arenaer enn Lyngås Motorbane.