Motorras for Heidi Frydenhaug

H_Frydenhaug_15_juni
Denne helgen var det den tredje runden av DTC / NTCC serien på Padborg Park i Danmark, en helt ny og ukjent bane for Heidi.

De første to treningspassene på lørdag gikk veldig bra. Heidi ble mer og mer vant med banen som minnet litt om en gokart bane, og tidene gikk ned for hvert pass. I kvalifiseringen satte Heidi en 13 tid, noe som er årsbeste hittil.

I første heat på søndagen fikk Heidi en god start og forsvarte sin posisjon de første rundene før hun begynte å jakte på de foran mens hun ble presset hard bakfra av andre konkurrenter. Heidi kjørte bra gjennom hele heatet og fikk mange gode forbikjøringer og ble tilslutt 11 ut av 23 biler. Dette var teamet veldig fornøyde med! Heidi ble i tillegg nummmer 4 i den norske NTCC serien bak Marius Nakken, Sebastian Aarvik og Christer Gislerud.
Marius Nakken kjørte for øvrig inn til henhyoldsvis 5., 17. og 6. plass i de tre finalene i helgen. Sebastien Aarvik oppnådde 7. plass, 16. plass og 10. plass. Christer Gislerud hadde 10., 7. og 8. plass.

I heat to fikk Heidi igjen en god start og prøvde å forsvare sin plass i noen runder før hun desverre gjorde en liten kjørefeil i en sving og fikk slått bilen ned i en curbs. Dette resulterte i at oljekjøleren røk og Heidi måtte bryte. Heat tre er kun 20 minutter etter heat to så teamet jobbet iherdig for å få istand bilen, og det klarte de.

Heidi måtte da startet nesten bakerst pga brutt i heat to, men hun var raskt oppe å plukket plasser da starten gikk. Men desverre kom hun ikke mer enn en runde før motoren raste og måtte igjen bryte. Dette var utrolig trist slutt på en helg som begynte så godt. Heidi har virkelig begynt å få en god følelse med bilen og kryper stadig nærmere teten på tidene. Fremtiden for resten av sesongen ser litt mørk ut da Heidi må ha en helt ny motor og dette er det ikke plass til i budsjettet.