Mye medieoppmerksomhet for Krohn

a_krohn_test_11_4.jpgAnders Krohn var i amerikanske mediers søkelys i helgen. En oppmerksomhet han ville vært foruten.

Anders Krohn kjørte inn til 6. plass i Canada, men det var ikke derfor han ble intervjuet av samtlige medier som var til stede.

-Alle ville prate med meg om tragediene i Oslo og på Utøya. Det er helt forferdelig, men folk hjemme skal vite at både det canadiske og amerikanske folk føler med dem, og at de bryr seg. Mange har kommet til meg med kondolanser på Norges vegne, forteller Anders Krohn.

På grunn av bomben i Oslo og massakren på Utøya slet han med konsentrasjonen under søndagens løp.
-Selvsagt hadde jeg et håp om pallplass for Norge. Men slik ble det ikke. Uansett er alt annet uviktig i en slik situasjon, og jeg er enda i sjokk over det som har skjedd, sier 23-åringen, og forteller at hen flere ganger i helgen siterte statsminister Jens Stoltenberg: » No one can bomb us to silence».

-Sportslig er jeg sånn rimelig fornøyd, men lørdagens løp ble ikke helt som forventet. Jeg var på vei til en pallplass, men uheldigvis med 10 av 36 runder kjørt punkterte det venstre bakhjulet så jeg datt bakover, og ble til slutt påkjørt og måtte bryte enda ett løp, sier en skuffet racingsjåfør.
Søndagens løp ble en liten opptur, da han kjørte inn til 6. plass. Men fortsatt mangler teamet toppfarten for å konkurrere mot de beste.

Jeg startet i fjerde startspor, men manglet rett og slett farten til å henge med i toppen. I helgen har vi virkelig fått se hvor mye erfaring teamet mangler i dette selskapet, sier han.

Neste løp kjøres i Trois Rivieres i Canada. Ett gateløp med lang tradisjon, som Krohn har kjørt løp to ganger tidligere.
Jeg gleder meg selvsagt til dette. Vi ligger nå som nummer syv i mesterskapet, men bryr oss egentlig fint lite om dette etter alle de problemene vi har hatt. Nå er det ett løp om gangen så ser vi hva som skjer, sier Krohn.