Nå blir det ny asfalt på Varna-banen

img_0242_500.jpgJorunn Ingebretsen fra KNA Varna og Atle Jensen fra KNA Oppland fant tonen, og sørget for at det ble mange penger til gokartanlegg da KNAs landsmøte fordelte prosjektmidler i helgen.

Det ble stor dragkamp da nærmere 1 million kroner skulle deles ut i prosjektmidler under KNAs landsmøte i helgen. Midlene kommer fra KNA Fondet, og det endte med at hele potten ble fordelt på motorsportsanlegg.

Med tildelingen i helgen vil Varna Kart Ring ha nytt asfaltdekke klart til Norgescupløpet 23.-34. juni. Det er Veidekket som legge asfalten og den vil bli av eksakt samme type og kvalitet som ble lagt på kartbanen på Rudskogen i fjor.

KNAs hovedstyre hadde ikke innstilt på at KNA Varna skulle få midler i denne omgangen. Styret ønsket heller å prioritere kartbanen til KNA Oppland, Elvedalen i Snertingdal. Men KNA Varnas leder, Jorunn Ingebrigtsen, fremsatte et motforslag som gikk gjennom med kun en stemmes overvekt.

-Vi har fått et godt tilbud på de arbeidene som må gjøres på banen, og firmaene som skal gjøre jobben står klare til å begynne nå. Vi vet ikke om vi kan få like gode tilbud senere, sa Jorunn Ingebrigtsen.

Eksakt beløp som skulle fordeles var 971 463 kroner. Etter forslag fra KNA Varna ble disse fordelt som følger:

KNA Varna, asfaltering Varna Kart Ring…………….kr. 550 000,-
KNA Oppland, oppgradering Elvedalen……………..kr. 250 000,-
KNA Eiker, ferdigstillelse klubbhus Hakavika……….kr. 171 463,-

KNA Oppland støttet for øvrig Varnas forslag. I Hovedstyrets forslag lå Oppland inne med 350 000 kroner, men avdelingen kommer godt i gang med en del grunnarbeid for et mindre beløp, og det er uansett ikke aktuelt å asfaltere banen før neste år.

Hovedstyrets forslag var som følger:
KNA Sportsutvalget, Bilsportsatsing…………………..kr. 450 000,-
KNA Oppland, oppgradering Elvedalen………………kr. 350 000,-
KNA Eiker, ferdigstillelse klubbhus Hakavika……….kr. 171 463,-