Nå kan du sikre deg VM-billetter

Laanke 15
– Petter og VM betyr fart, show og store prestasjoner. VM-sjef Terje Nordgård storgleder seg til VM-runden, og allerede nå kan du sikre deg billetter til fartsfesten.

– Sett av helga 21. – 23. august, lyder oppfordringen fra Terje Nordgård som er hovedkomiteleder for den norske VM-runden i rallycross på Lånkebanen.

Fartsfest og trønderfest

Laanke t nordgaardIkke bare byr VM-runden på Lånkebanen på tre dagers fartsfest, – den inneholder også skikkelig trønderfest med D.D.E. på scenen under lørdagens konsert.

– Det er fullt mulig å kjøpe billetter til VM-runden for enkeltdager og hele helga, og selvsagt kan billetter til D.D.E.-konserten også kjøpes allerede nå, sier Nordgård. Forhåndssalget av billetter foregår via nettsiden hoopla.no.

Også VIP-billettene er lagt ut for salg.

– Det er et begrenset antall VIP-billetter som finnes for bedrifter og enkeltpersoner. Det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg disse, sier Nordgård.

Håper på over 15.000

I fjor var det 13.600 tilskuere under tidenes første VM-runde i rallycross på Lånkebanen. Ambisjonen er å øke ytterligere i år, og med Petter Solberg som regjerende verdensmester håper Nordgård at både trøndere, andre nordmenn og internasjonale rallycrossentusiaster valfarter til Lånkebanen til årets VM-runde.

– Selvsagt ønsker vi oss så mange som overhodet mulig og at alle bidrar til å skape skikkelig VM-stemning. Ta med flagg og hjelp Petter Solberg og Andreas Bakkerud fram til topplasseringer på hjemmebane, sier Nordgård.

Over hele verden

Årets VM i rallycross åpner i Portugal den siste helga i april. Siden er rallycross-sirkuset innom Tyskland, Belgia, England, Sverige og Canada før førere og biler kommer til Stjørdal. De fem siste rundene går i Frankrike, Spania, Tyrkia, Italia og Argentina.

Forhåndssalget av billetter foregår via nettsiden hoopla.no. Billetter til VM-runden på Lånkebanen 21. – 23. august kan kjøpes her: https://hellrx.hoopla.no/sales/hellrx2015/