Nådde sesongens mål allerede første helg

M_Pettit_16_05
Til tross for samme bremsefeil som ved fjorårets kræsj i Århus klarte Molly Pettit i første løp å kjøre seg inn blant topp 10 i Danish Supertourisme Turbo. Å nå sesongmålet allerede i første løp gir god motivasjon til resten av sesongen

 

I helgen kjørte Molly Pettit sitt første løp i ny klasse – Danish Supertourisme Turbo. Dette er en ny enhetsklasse som ble introdusert i Danmark i fjor og den har allerede tiltrukket seg mange av landets beste førere. Hele 19 biler kom til start på Padborg Park i helgen med Molly som den eneste norske føreren.

 

Tøff start med bremsefeil

-Jeg hadde en tøff start på helgen under kvalifiseringen på lørdag da det viste seg å være feil ved hoved-sylinderen til bremsene, noe som også var årsaken til kræsjet i Århus i fjor. Sånn er racing og så lenge det blir fikset så tenker jeg ikke så mye mer over det. Det ble 16. tid i kvalifisering, men det viktigste var at bilen ble i orden igjen til vi skulle kjøre løp.

 

Alle de 3 løpene i Danish Supertourisme Turbo kjøres med tette mellomrom på søndag ettermiddag grunnet LIVE TV. Det første løpet startet 12:55 like etter Grid Show der publikum får muligheten til å komme ut på banen for å hilse på førere og ta en nærmere titt på bilene. Etter mange gode forbikjøringer og tette fighter endte Molly på en 10. plass i det første løpet. Hun fulgte så opp den gode rytmen i løp 2 med en ny 10. Plass, og en 12. plass i det siste løpet.

 

Målsetningen før sesongen var å blande seg inn i topp 10 så ofte som mulig og prøve å få for topp 5 etter hvert. Å komme innenfor topp 10 to ganger på den første løpshelgen ga en skikkelig pangstart på sesongen.

 

Topp motivert for resten av sesongen

-Det var rett og slett utrolig moro! Førerne har stor respekt for hverandre og det byr på veldig close racing og et samlet felt. Det var godt å få flere runder med bilen og den lever stadig opp til forventningene. Å komme hjem med disse resultatene gir meg mye motivasjon til å klatre oppover resultatlistene. Nå ser jeg virkelig frem til det neste løpet om 14 dager!

 

Finaleløpet i helgen ble vunnet av forhåndsfavoritt Michel Nykjær og med Mollys teamkamerat i Nordic Racing Jesper Egebart på en 2. plass. Neste løp går på Ring Djursland i Danmark 14. – 15. mai.