NAF Mot.sp. Kristiansand Pilotklubb i NBF Talentutvikling. Treningssamling.

Informasjon fra Pilotklubben ! 

Hei Alle sammen. Ventetiden er over. Det ble i dag klart at vi skal ha 1. treningssamling med NBF Mattis og Fredrik Brenna 4.2 og 5.2.2011. Dette er fredag og lørdag helga etter Årsmøtet. Sett av Fredag kveld og hele Lørdagen, det blir teori og fysisk trening.

DETTE ER FOR ALLE, OG JEG GARANTERER ALLE FÅR UTBYTTE AV DETTE, UANSETT ALDER OG FERDIGHETER. TILBUDET OM FYSISK TRENING GJELDER OGSÅ FOR OSS FORESATTE, SÅ TA MED TRENINGSTØY.

NAF Gokart Kristiansand er tatt ut som Pilot klubb, det betyr at vi får litt ekstra oppfølging i tiden fremover, det er ett bra opplegg og som sagt dette passer alle, så PRIORITER DISSE DAGENE. Vi kommer også til og invitere Piloter og foresatte fra andre klubber, for og få mest mulig ut av dette.

Det vil bli lagt en fremdriftsplan med flere samlinger/aktiviteter for videre i sesongen, dette forsøker vi og presentere på første samling, ev at vi diskuterer oss frem til et utkast i fellesskap under samlingen. Videre info vil komme straks NBF har tidsskjema klart.

 For påmelding se http://www.nafgokartkristiansand.com/index.php?option=com_content&view=article&id=213:talentutvikling&catid=3:newsflash&Itemid=121

NBF Talentuvikling gleder oss og ønsker lykke til  !