NBF lanserer Bilsportkanalen for all Norsk bilsport

NBF Flagg_600

Mange av dere kjenner til SBFPlay (www.sbfplay.se). En onlinekanal av høy kvalitet som tilbys av det Svenske Bilsportforbundet til alle bilsportarrangement i Sverige.
Vi ønsker (minst) å få til det samme i Norge. Etter en vurdering av leverandører har vi valgt samme leverandør som SBF. De heter SolidTango og leverer solide drifts- og distribusjonsløsninger for direktesendinger og for lagret video/radio.

Du kan se løsningen på tv.bilsport.no. Vi ønsker mer innhold på siden, og vi inviterer dere alle til å bidra med gode filmer til arkivet.
Denne kanalen er kjøpt av NBF, men skal brukes av dere. Vi legger til rette for en løsning som dere kan bruke til stort og smått av direktesendinger og for å vise tidligere løp.
NBF vil markedsføre kanalen og sørge for at flest mulig kjenner til hvor de kan finne bilsport; i arkiv, som direktesendinger eller som kommende direktesendinger i en egen kalender.

Vi inviterer til en felles dugnad for å bygge den beste bilsportkanalen i Norge.

Den enkelte arrangør kan bruke løsningen til å sende egne arrangement direkte. Mer om de tekniske løsningene kan du lese i informasjonen lenger ned.
Og den enkelte arrangør, den enkelte filmprodusent, den enkelte utøver eller klasse kan bidra med allerede produserte videoer. Vi ber om hjelp til å samle gode produksjoner slik at vi bygger opp innholdet.
På sikt ønsker vi å finansiere eller delfinansiere løsningen i et samarbeid med kommersielle aktører. Før vi gjør det, trenger vi et godt innhold som er attraktivt for motorsportinteresserte.
Alle vil tjene på at alle bruker en løsning. Vi blir sterkere sammen. Det blir enkelt å markedsføre, enkelt å vise, enkelt å bruke.

Du kan lese mer om dette her:

Bilsportkanalen informasjon