NBF og Kongsberg Automotive med samarbeidsavtale

forgaard_havdal.jpgNorges Bilsportforbund har inngått en samarbeidsavtale med Kongsberg Automotive ASA. Ingeniørbedriften, som har bilindustrien som et av sine viktigste markeder, vil støtte Bilsportforbundets arbeid med utvikling av unge talenter.

-Vi er glade og stolte over avtalen vi har inngått med Kongsberg Automotive, og vi ser frem til et langsiktig samarbeid. Vi bruker store ressurser på talentutvikling i NBF og med denne avtalen kan vi sette enda større fokus på dette arbeidet til beste for våre unge utøvere, sier president i Norges Bilsportforbund Roar Forgaard. Han undertegnet nylig avtalen sammen med konsernsjef Hans Peter Havdal i Kongsberg Automotive.-Vi har sett hva NBF har gjort blant unge bilsporttalenter de siste årene. Dette er en interessant satsing som vi ønsker å være med på, sier Havdal.

-Vi ser dette også som en mulighet til å komme i kontakt med unge bilinteresserte som kan se realfag og ingeniøryrket som en karrieremulighet. Som leverandør til bilindustrien har vi også mange ansatte som er bilinteresserte, så vi ønsker også å bruke engasjementet internt, sier Havdal videre.
I første omgang er det NBFs årlige konkurranse «Bilsporttalentet» som Kongsberg Automotive vil støtte. Dette er norsk motorsports mest prestisjefylte talentkonkurranse der fem unge utøvere blir plukket ut til en finale der de konkurrerer om en premie som har en verdi på over 300 000 kroner.