NBF stenger sitt kontor

Bilsportforbundet stenger sitt kontor på Bryn i Oslo med umiddelbar virkning. Dette er et bidrag i den nasjonale dugnaden som må til for å begrense spredningen av Korona-viruset.

-Vi er fullt operative fra hjemmekontorer. Lisensekspedering per E-post og post går som normalt og alle ansatte er tilgjengelige på telefon og E-post. Stengningen av kontoret for publikum er et tiltak i kampen for å begrense smitte-spredning, sier generalsekretær i NBF Hallgeir Raknerud.

To av NBFs ansatte er i hjemmekarantene på grunn av reiser utenfor Norden etter 27.februar slik myndighetene bestemte i går ettermiddag. Men også disse er fullt operative, og det presiseres at de ikke er syke.

-Vi avlyser også alle møter i NBFs regi og all reisevirksomhet for både ansatte og tillitsvalgte inntil videre. Vi vurderer situasjonen nærmest fra time til time og følger de råd og pålegg myndighetene gir. Hvor lenge vi vil ha kontoret stengt vil også bli vurdert fortløpende, sier Raknerud videre.

Den situasjonen som er oppstått er sterkt beklagelig. NBF oppfordrer alle som er involverte i norsk bilsport om å følge de pålegg som myndighetene har gitt, slik at vi raskest mulig kan komme tilbake til en normal hverdag igjen.