NBF takket Trygve Schjerpen

I dag var svært mange av brukerne, ansatte, eierrepresentanter og andre venner av Trygve Schjerpen samlet for å takke ham etter 17 års innsats ved NAF Trafikksenter Vålerbanen.

Trygve har vært ansatt ved Vålerbanen i 17 år. De ti siste som administrerende direktør, og blant de som var med på takke ham når han nå går inn i pensjonistenes rekker var Norges Bilsportforbund. NBF var representert ved Generalsekretær Hallgeir Raknerud og racing-koordinator Helen Thorgersen under sammenkomsten på Norsk Skogmuseum på Elverum. Det var også flere representanter fra NMK Solør på plass. Det sier vel litt om hvor dedikerte Trygve og hans medarbeidere er i forhold til kunder og brukere når de må flytte sitt eget arrangement til Elverum fordi fasilitetene på Vålerbanen måtte gjøres klare til NMK Solørs årsfest og premieutdeling i morgen!

-Vålerbanen har hatt en svært positiv utvikling under Trygves ledelse. Anlegget er i dag komplett med blant annet eget hotell. Det fremstår innbydende og attraktivt for alle brukerne. Trygves periode på Vålerbanen har sammenfalt med en periode der vi har hatt stort fokus på og prioritert utviklingen av Racing-NM. Flotte anlegg med gode og funksjonelle fasiliteter er en viktig del av helheten for et slikt mesterskap. Den alltid blide og hyggelige Trygve og Vålerbanen har bidratt til at Racing-NM hatt et fantastisk utvikling de siste årene. Både det sportslige nivået og ikke minst antall deltagere har økt betraktelig, og det er vi deg og dine medrabeiedere svært takknemlige for, sa Hallgeir Raknerud i sin tale til Trygve Schjerpen.

Han overrakte Schjerpen også både blomster og en gave fra Norsk Bilsport.

-Gaven er en jakke med vår logo, bare så vi skal være sikre på at du ikke glemmer oss selv om du nå går inn i en ny hverdag, sa Raknerud.

 

Les også:
-Blir vemodig å låse døra