NBF Talentutvikling inviterer til «hjemmesamling»

I stedet for helgens avlyste vårsamling inviterer NBF Talentutvikling nå til «hjemmesamling», hvor utøvere kan gjøre flere oppgaver på egenhånd hjemme.

Denne helgen skulle NBF Talentutvikling ha arrangert årets vårsamling med fysiske treningsøkter, faglig innhold og sosialt samvær på Sørumsand. På grunn av koronaviruset ble denne samlingen avlyst, men nå inviterer vi i stedet til en «hjemmesamling», som vi håper flest mulig vil være med på.

-Det gjelder å tenke alternativt i disse dager, og vi har allerede sendt ut treningsprogrammer, treningsvideoer, invitert til simracing og hatt egen treningsøkt direkte på Facebook. Nå inviterer vi også til en egen «hjemmesamling» som er en slags erstatning for vårsamlingen som vi dessverre måtte avlyse, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

«Hjemmesamlingen» består av ti oppgaver som skal løses hjemme. Noen teoretiske oppgaver som handler om karrierevalg, mediehåndtering, sponsorvirksomhet, oppsett av bil, ernæring og bilsporthistorie, og mer praktiske oppgaver med fysisk trening, mental trening og kjøretrening.

-Akkurat som vårsamlingen er denne «hjemmesamlingen» åpen for alle. Vi håper flest mulig ønsker å delta, og vi har satt fredag 3. april som frist for å levere inn oppgavene. Det eneste man må gjøre er å laste ned Word-dokumentet under, gjennomføre oppgavene, fylle ut svar og sende inn!

Her kan du laste ned oppgavene:

Hjemmesamling