NBF Talentutvikling inviterer til trening

NBF Talentutvikling inviterer til tirsdagstreninger på Trento Kjeller denne vinteren med egne koronaregler og forhåndspåmelding.

NBF Talentutvikling skal som vanlig i gang med tirsdagstreninger i de seks vintermånedene i regi av vår fysiske landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass. Jan Åge er fysisk trener for utøverne på Team Norway, er utdannet trener fra Høyskolen Kristiania, har hatt praksisplass på Olympiatoppen og er også tidligere Norgescupvinner i gokart.

Som i fjor skal vi være på Trento Kjeller utenfor Lillestrøm, men det blir noen endringer på grunn av den pågående koronapandemien. Vi følger retningslinjene til Trento, og det vil si at vi kan være maks ti personer på treningene, slik at vi holder god avstand under treningen. Det blir heller ikke mulighet til å bruke garderober.

Hvis man har symptomer på sykdom må man holde seg hjemme, og det blir forhåndspåmelding.

Vi har et begrenset antall plasser med foreløpig maks ti utøvere per trening, så vi ber alle som er interessert i å trene melde seg på på forhånd. Så skal vi fordele de påmeldte så godt det lar seg gjøre.

Årets tirsdagstreninger blir arrangert klokken 19.00 på Trento Kjeller den 27.10, 24.11 og 15.12. Treningstidspunkter over nyttår kommer vi tilbake til. Om det blir endringer med tanke på hva som er tillatt med tanke på smittevern, så sender vi ut beskjed.

Alle som er interessert i å være med på tirsdagstreningene bes sende en epost til atle.gulbrandsen@bilsport.no med hvilke datoer dere ønsker å trene, så får dere en tilbakemelding om hvilke treninger dere er påmeldt på.

Mvh
Atle Gulbrandsen
Sportssjef, NBF