Nedtur for Pål i Ungarn

hungaroring_460.jpgDet ble sesongens dårligste runde for Pål Varhaug under helgens runde av formel Master sammen med formel 1 på Hungaroring i Ungarn.

På lørdag ble det 11. plass på Pål. han hadde tekniske problemer med bilen allerede under kvalifiseringen, der han endte på 13. plass. I løpet hadde han også en dårlig start. Løpet ble vunnet av Tsjekkiske Josef Kral som tok sin første seier i år. Fabio Leimer fra Sveits kom på andre, mens Alexander Rossi fra USA tok tredjeplassen.
På søndag ble det 12. plass etter at Pål var innblandet i en krasj i starten. I søndagens løp var det Sergey Afanasiev som vant foran Paul Meijner og med Erik Janis på en 3. plass.

I sammendraget leder fortsatt Fabio Leimer, mens Josef Kral er på andreplass og Varhaug på 3. plass etter helgens løp.