Nedtur for Petter og Henning

Petter Solberg var på vei mot en sikker andreplass da elektriske problemer tvang ham til å bryte Rally Argentina bare tre etapper før slutt. Også storebror Henning måtte bryte løpet.

Alt lå til rette for årsbeste for Petter Solberg da de tre siste fartsetappene gjenstod i Argentina. Men på siste etappe ble det stopp for hans Subaru. Til tross for at både Petter og kartleser Phil Mills jobbet iherdig med å få liv i bilen, var det nytteløst. De måtte se årets første pallplassering og åtte poeng renne ut i sanden.

Mer grunn til å juble hadde Sebastien Loeb, som tok sin fjerde strake seier i Argentina. Det var hans 39. seier totalt i VM og han tok over ledelsen i årets mesterskap.

Petters teamkollega Chris Atkinson hadde også grunn til å være fornøyd. Han endte opp med sin andre 2. plass på rad da Petter måtte bryte. Atkinson ligger dermed på en 3. plass sammenlagt i VM.
Dani Sordo tok siste pallplassering, mens Conrad Rautenbach tok en overraskende 4. plass i et løp der det ble mye dramatikk. Det er ikke ofte man tar 4. plass og samtidig er over 20 minutter bak vinneren.

Henning Solberg brøt også løpet, både fredag, lørdag og søndag.

Neste VM-runde er Rally Jordan, 25.-27. april.