NEZ Rallycross Championship 2014

Norge var suverene i 3 av fire klasser i NEZ mesterskapet i rallycross 2014. Mesterskapet bestod av 4 runder som ble arrangert i Danmark, Norge (Momarken), Litauen og Latvia.

NEZ Open

Ola Frøshaug tok sin 6. gullmedalje i NEZ mesterskapet.  Han vant 3 av 4 runder i mesterskapet. Bare på Momarken måtte han se seg slått og endte på 3. plass.  Ari Pekka Pylväs fra Finland tok sølv og Michael Persson fra Sverige bronse.

IMG_4524

NEZ 2000

I denne klassen gikk alle de tre beste plassene til norske utøvere og best av alle var nok en gang Christian Sandmo. Christian vant de to rundene i Litauen og Lativa, og ble henholdsvis nummer 3 og 2 i Danmark og Norge. Camilla Antonsen prøvde så godt hun kunne å slå Christian i år, men lyktes ikke helt, det ble andre plass på Østfoldjenta. På tredjeplass kom Geir Hagadokken.

IMG_4522

NEZ Super 1600

Lise Marie Sandmo vant Super 1600 klassen etter jevn og bra kjøring på alle løpene. Beste plassering oppnådde hun på løpet på Momarken hvor hun ble nummer 2.