Nina Rian kåret til ”Årets Drivaksel”

Nina Rian _ Tommy Rustad 600
Nina Rian fra NMK Ytre Namdal er tildelt prisen ”Årets Drivaksel” av Norges Bilsportforbund. Prisen fikk de overrakt av Tommy Rustad under Bilsportforbundets premieutdeling på fredag.

 

Prisen ”Årets Drivaksel” symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraften i bilsporten. Den deles hvert år ut til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for sporten. Bilsporten er helt avhengig av de mange tusen frivillige som stiller opp ved arrangement eller ved drift av klubber.

 

Det var en av norsk bilsports nestorer, Tommy Rustad, som overrakte Nina på vegne av takknemlige aktive utøvere og hele norsk bilsport.

 

Nina Rian fra Overhalla i Nord Trøndelag har i mange år hatt et ekstraordinært stort engasjement i NMK Ytre Namdal. Nina er leder av klubben, og har lagt ned et enormt arbeid i forbindelse med planleggingen av baneanlegg på Valmyra i Nærøy kommune. Nå er hun den store pådriveren for å få realisert planene som vil gi klubben sitt eget tilholdssted.

 

Av medlemmer i klubben omtales hun som den blideste og godeste dama i mils omkrets, og det er ikke grenser fra hva Nina gir av seg selv for at alle skal trives og ikke minst for at det skal rekrutteres medlemmer til NMK Ytre Namdal.

 

Nina Rian og ble hyllet av over 600 personer under Bilsportforbundets store premieutdeling på Gardermoen fredag kveld.

 

 

 

”Årets Drivaksel” 2005-2013

2005: Grete og Bengt Ruud, NMK Gardermoen

2006: Trond Madsen, NMK Bergen

2007: Jorunn og Tore Ingebretsen, KNA Varna

2008: Dag Rune Halkjelsvik, NAF Motorsport Ålesund

2009: Mona og Stein Hellem, NDRG

2010: Oddvar Moland, KNA Drammen

2011: Inge Tangen, NMK Modum & Sigdal

2012: Unni og Kjell Olav Aamodt, KNA Rudskogen

2013: Nina Rian, NMK Ytre Namdal