NM-åpning crosskart

m_michaelsen.jpgDet var mange spennende dueller da årets NM i crosskart ble innledet på Krabyskogen i helgen. Mathias Michaelsen (bildet) fra NMK Narvik vant 250 ccm.

I 125 ccm ble det seier til Aleksander Bjørnstad fra NMK Hamar. Han vant foran Carl Henrik Lyche fra NAF Harstad og Mats Nygård fra NAF Motorsport Gjøvik.

I 250 ccm ble det som nevnt seier til Mathias Michaelsen fra NMK Narvik. Han vant foran regjerende mester Ole Christian Veiby fra KNA Solør Motorsport. På en tredjeplass fulgte Martin Nygård, også han fra KNA Solør Msp.

I 650 ccm var det Harald Engerud fra KNA Eiker som gikk til topps. Simen Vardeberg fra KNA Solør Motorsport tok andreplass, mens Ingve Andre Strand fra NMK Vikedal endte på 3. plass.

Det ble også kjørt første runde av juniorcup 85 ccm. Her ble Jacob Lyseng fra NMK Hønefoss vinner, foran Philip N. Bakken fra KNA Solør Motor sport og Nikolai Haldammen fra KNA Solør Motorsport.