NM-åpning i drifting til helgen

drifting vaaler 16
Helgen 20 og 21. mai spinner NM i ProDrift i gang. Da går 1.runde på Vålerbanen i samarbeid med Gatebil, det vil da si at her blir det ikke bare sideveiskjøring (les drifting) men også en masse annen kjøring av forskjellige klasser. Som Extreme og Sport Car.

FørsteNM runde er allikevel spennende for de av dere som har fulgt med i tidligere sesonger. Deltakerlisten i ProDrifting er lang men på ingen måte kjedelig. Sagt på en annen måte: Av topp ti fra 2015 er det 7 av disse som stiller til start her.

NM runden i ProDrift starter fredag 20. mai klokken 17.30 med NM Drifting Trening helt frem til klokken 18.00. Da starter kvalifiseringen. Finalen er på lørdag 21. mai klokken 13.00 og varer til klokken 14.00.

Ettersom dette blir kjørt i samarbeid med Gatebil er det selvsagt mye mer kjøring å se. På banen skjer det noe fra klokken 9.00 til klokken 19.00 både fredag og lørdag. Sent lørdag er det kvalifisering til Vålersladden.

Søndag starter det klokken 10.00 på banen og holder det gående til klokken 17.00. Denne dagen er det også finale på Vålersladden, den starter klokken13.00

Så kom og følg med, dette er en spennende start på en NM runde

På denne linken: https://www.facebook.com/driftingvaalerbanen2016/ vil info og resultater komme

 

På bildet: Petter Eriksen i hvit bil og Odd-Helge Helstad i grønn bil fra et løp i Skien 1. mai der de kjempet mot hverandre om 1. og 2. plass