NM-avslutning for shortcar

Denne helgen var det NM-avslutning for shortcar på Vålerbanen. I år har det blitt kjørt om NM tittel i både Extreme og Bandit, så dette ble ei helg med mye spenning og action.

På tidskvalifiseringen lørdag var det Bernt H.Jensen (Asker og Bærum MSP) som var raskest i Extreme, med tiden 55.193, og hadde dermed Pole Position i den første finalen. I Bandit var det Stian Frydenlund (NMK Drammen) som var raskest, med tiden 58.157.

Bernt H Jensen dro i land seieren i Extreme, med Steinar Solibakke Klev ( NMK Kongsberg) på 2.plass og Rune Hansen (NMK Solør) på 3.plass.

I Bandit var det Eivind Brynildsen (NMK Gardermoen) som stakk av med seieren, foran Thea Olsen (NMK Solør) og Tore Hansen (NMK Arendal).

I den andre finalen for Shortcar Extreme var det Arild Solberg (NMK Orkla) som hadde pole position, da de 6 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Finalen ble rødflagget på runde 2 etter at Arild Solberg hadde en voldsom rulling. Finalen ble startet på nytt og det ble Tony Sormbroen (KNA Solør MSP) som vant. På 2.plass kom Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) og på 3.plass kom Lars Nordli (NMK Modum & Sigdal).

I Shortcar Bandit tok Eivind Brynildsen (NMK Gardermoen) seieren foran Petter Sæves Waskaas (NMK Grenland) og Thea Olsen (NMK Solør).

Da var det klart for å kåre årets Norgesmestre.

I Shortcar Extreme gratulerer vi Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) som årets Norgesmester. På 2.plass kom Sivert S.Johansen (NMK Grenland) og på 3.plass Mats Ørstad (NMK Oppdal).

I Shortcar Bandit gratulerer vi Eivind Brynildsen (NMK Gardermoen) som årets Norgesmester. På 2.plass kom Petter Sæves Waskaas (NMK Grenland) og på 3.plass Stian Frydenlund (NMK Drammen).

Da sier vi takk for i år, og vi gleder oss allerede til sesongen 2018.

Billedtekster: To stk glade Norgesmestre. Steinar Solibakke Klev i Shortcar Extreme og Eivind Brynildsen i Shortcar Bandit.             

Foto: Ann Mari Buskerud