NM Bakkeløp i Injection

a_grondal_varna.jpgMotorsportmagasinet «Injection» vises på Viasat Sport (program 315)onsdag 31.august kl. 18.00. Reprise lørdag 3. sept. Kl. 16.00 og søndag 4. sept. kl. 22.00. Dette er innholdet i programmet:

NM BAKKELØP – RUNDE 3/4/5 – VARNA

Det ble kjørt tre NM-runder i den spesiallagde trasèen ved Varna Kartring i Østfold, men bakken holdt utrolig bra til tross for mer enn 540 passeringer i løpet av helgen.

Børre Biksrud (Citroën Saxo) og Christian Sandmo (Opel Kadett) vant som ventet NM-gull i henholdsvis Klasse 1 og 2. I klasse 3 hadde Olav Fredriksen (Ford Focus) en grei ledelse etter Norefjell, men denne ble gradvis spist opp i løpet av helgen, og det var til slutt Stian Haugan (Citroën Xsara) som kunne sikre gullet, etter tre strake seire på Varna.

Steve Røkland (Renault Clio) er årets komet i bakkeløp. 19-åringen fra Kongsvinger vant to av løpene på Varna, og kunne dermed henvise fjorårsmester Tommy Herregården (BMW M3) til sølvplassen i Klasse 4 for tohjulsdrevne rallybiler.

Anders Grøndal (Subaru Impreza WRC) tok som ventet totalbeste tid i alle tre løpene på Varna, som han gjorde det på Norefjell, og dermed ble det et nytt NM-gull på Drammensgutten. Grøndal har i årets NM vært totalraskest i samtlige omganger og løp.
Veteranen Geir Paulsen (Volvo 240) har også vunnet alle løp i Klasse 6, Norgescup RCN, og ble en like suveren mester som Grøndal. I Norgescup Klasse 7 RCN ble Stig Pedersen (Volvo 240) mester etter to seire på Varna.

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no