NM-finale på Gardermoen

vinner-kl-3-dokka.jpgNMK Gardermoen arrangerer igjen, etter ett års pause, finaleavslutningene i Norgesmesterskapet i Rallycross (RC)/Shortcar/RC Junior cup og Norgescup for Rallycross nasjonal. (RCN)

Løpet, som kjøres 14.-16. september, inngår også i NMK Mesterskapet.

Årets finaler i Norgesmesterskapet er spennende i de fleste av klassene, hvor det kjempes iherdig om å stå på toppen av seierspallen totalt, og kan kalles Norgesmester og Norgescupmester etter sesongavslutningen på Gardermoen Motorpark.
Klassene som skal kjøres er: RC kl.1,2,3 og 4, RC junior cup, Shortcar og RCN kl. 1 og 2
For poengstilling i de forskjellige klasser før finaleløpet, se http://bilsport.no/poengstilling/
Det er forventet ca. 150 deltakere i forskjellige klasser, i alder fra 16 år til godt voksne!
Startlister og annen informasjon vil dere finne på www.nmkgardermoen.no
Dette er det største arrangementet vi arrangerer i år, og det vil være ca. 150 frivillige funksjonærer som hjelper til, i løpet av ukene før og spesielt denne helgen.

Fri trening starter lørdag kl. 08.30, og tidskvalifiseringen starter ca. kl. 10.00 og 1. innledende omgang ca. kl.12.00 for alle klasser.
Søndag starter med Warm Up kl. 09.00, og 2. innledende omgang fortsetter ca. kl. 10.00. Det vil være en førerdefilering mellom 2. og 3. omgang. Det skal kjøres 3 omganger totalt og finaler, og vi forventer å starte finalene ca. kl. 15. En kort seiersseremoni for de 3 beste, på banen etter hver A- finale. Det vil være premieutdeling senest 15 min. etter at resultatene er offentlige.