NM-gull til Slatlem

Slatlem
Denne helgen ble NM’s to siste runder for Shortcar kjørt på Vålerbanen. Julius Slatlem ledet NM før disse løpene, med Sivert S.Johansen 25 poeng bak på 2.plass.

 

Sivert S.Johansen var raskest på tidskvalifiseringen og hadde Pole Position i den første finalen. Julius Slatlem startet i 7.startspor. Finalen ble rødflagget etter 2 runder da Steinar Solibakke Klev, som kjempet om 3.plassen i NM, bokstavelig talt møtte veggen og måtte bryte. Finalen ble restartet og Sivert S.Johansen ledet fra start til mål. Julius Slatlem kom inn på 2.plass og Bernt Harald Jensen tok 3.plassen.

Med 2.plass i denne finalen var Norgesmester-tittelen sikret for Julius Slatlem . Sivert S.Johansen sikret også sin 2.plass i NM.

 

I den andre finale var det Frode Kveldstad som hadde pole position, da de 7 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Kampen om 3.plassen i NM sto mellom Vidar Haugen og Steinar Solibakke Klev og ville bli avgjort i årets siste finale. Solibakke Klev startet bakerst i feltet pga brutt finale lørdag, mens Haugen hadde 2.startspor.

Julius Slatlem kjørte seg raskt opp i ledelse og den beholdt han helt inn. Sivert S.Johansen kom på 2.plass, mens 3.plassen også i denne finalen gikk til Bernt Harald Jensen. Vidar Haugen måtte bryte pga motorras etter 12 av 15 runder, men fikk nok poeng til å ta 3.plassen i NM.

 

Gratulerer til Julius Slatlem som årets Norgesmester!

Gratulerer også til Sivert S.Johansen med 2.plassen og til Vidar Haugen med 3.plass!

 

 

 

I Shortcar Bandit vant Hans Petter Frydenlund finalen lørdag, med Malin Blad på 2.plass og Pål Arne Sæther på 3.plass. I søndagens finale var det Malin Blad som stakk av med seieren, med Hans Petter Frydenlund på 2.plass og Pål Arne Sæter på 3.plass.

 

Takk til alle for en flott og spennende sesong!