NM-medaljene i rallycross fordelt

NM RC 14 Norgesmestrene
Siste NM-runde i rallycross ble kjørt på Gardermoen i helgen. Trond W. Martinsen, Stein Svardal og Stian Haugan sikret seg de tre NM-titlene.

I supernasjonal inntil 1600 ccm var det Espen Isaksætre som vant finaleløpet på Gardermoen. KNA Solør-føreren ble fulgt av Preben Myklebust fra NMK Egersund og Trond W. Marthinsen fra NMK Larvik. Men NM-gullet havnet hos Marthinsen i år igjen.

NM RC 14 kl 1

I supernasjonal 1600-2000 ccm var det Jan Gabrielsen fra KAK som vant NM-finalen. Han ble fulgt av Steinar Stokke fra NMK Bergen og Ståle Hagadokken fra NMK Valdres. Stein Svardal fra NMK Konsmo sikret seg NM-gullet med 6. plass.

NM RC 14 kl 2

I supernasjonal over 2000 ccm viste Stian Haugan hvem som er best når det gjelder. Han vant på Gardermoen og KNA Telemark-føreren tok en ny NM-tittel. Det var hans 11. tittel totalt i rallycross og bakkeløp, og litt spesielt for ham var det også i helgen, ettersom det var nettopp på Gardermoen han tok sin første NM-tittel.

NM RC 14 kl 3

I juniorcupen var det Ada Marie Hvaal fra NMK Larvik som vant i helgen, fulgt av Heine Rudi fra NMK Nore & Uvdal samt Lina Maria Holt fra NMK Larvik. Sammenlagt var det Heine Rudi som vant.

NM RC 14 Jr

I norgescupen for rallycross nasjonal klasse 1 var det Atle Aamodt fra NMK Trøgstad som vant i helgen, foran Agnar Bakken fra NMK Valdres og Robin Slåttekjær fra NMK Grenland. Sammenlagtseieren gikk allikevel til Thomas Bryntesson fra NMK Trøgstad som endte på 8. plass i helgen.

NM RC 14 RCN 1

I rallycross nasjonal kl 2 ble det seier til Tom V. Lervik fra NMK Aremark i hnt foran Steffan Jacobsen fra NMK Grenland og svenske Micke Nilsson. Sammenlagt i norgescupen ble det seier til Tor Inge Dahl fraNMK Tønsberg selv han endte på 9. p.

NM RC 14 RCN 2

Komplette resultater fra helgen finnes HER

 (Alle foto: Rune Johannesen)