NM-runde i drifting i Bergen

Drifting Bgo Premiepall Pro
Det var en flott helg på Eikås Motorsenter da tredje NM-runde i drifting ble arrangert sist helg. Dag en med strålende sol, og dag 2 med regn og sleipt føre.

Dette hindret ikke utøverne i å ha en helg med herlig, episk kjøring begge dager. Drifting er kunst i kjøring / manøvrering av bil.

NMK Bergen har gjennom de siste 5 årene hatt en runde med Drifting hvert år.

I år er det første året det kjøres en større runde med NM status. De forskjellige arrangørene som har avviklet til nå, har så langt hatt et veldig godt samarbeid helt fra planleggings stadiet i vinter. Felles mal på tilleggsregler, felles påmeldingssystem, felles plakat, og en god dialog mellom arrangørene.

Plakaten, som er det mest synlige, har gjort suksess med det at alle som nå ser denne, tenker Drifting NM ved første øyekast. Det er bare gode tilbakemeldinger på dette.

Runden i Bergen var en god helg for både førere, team for øvrig og ikke minst publikum. På Eikås var det godt besøk gjennom hele helgen, til tross for dårlig vær dag 2.

I sum så kan man si at det var en meget god helg totalt sett. Bergenserne var ikke helt på topp i Pro, men i Semi Pro tok de 2. og 3. plassen. De var uansett fornøyd med arrangementet på sin egen hjemmebane. Prestasjonen på banen var også bra men ikke optimal.

Vinnerne var definitivt høyt oppe og kjempefornøyd.

Drifting bgo Premiepall Junior

Denne runden var også tellende i Powerdrift serien, de bruker resultatlisten til fordeling i sin serie også.

Lørdag kveld samlet alle førere seg, med sitt følge, i Klubbhuset for å se på Livestream sendingen som var sendt direkte lørdag under kval. Det var god stemning og et samlet Drifting miljø hele kvelden.

Søndag morgen var det buffe frokost i samme klubbhuset. Førerne er alltid smilende når de kommer til denne frokosten hos NMK Bergen.

Linker til mer om NM-runden i drifting i Bergen:

http://www.sviddgummi.no/69577/var-forste-tur-til-eikasbanen-drifting-nm/

http://www.ba.no/nyheter/article7534035.ece

http://www.nmkbergen.no/?p=6097

http://new.livestream.com/RacingMedia/bergen

 

 

Nå er det finale i Skien i september, og vi ønsker alle lykke til, både arrangør og førere !!!