NM-tittel til Brynildsen

E_Brynildsen_drag
Siste NM runde i Dragrace gikk av stabelen på Gardermoen Raceway i helgen. NM-leder Eirik Brynildsen i klassen PRO ET stilte også til start for Sitt team CLK Racing, og han sikret seg NM-tittelen i klassen.

Før start ledet Brynildsen med 34 poeng. Han måtte vinne to ellimineringsrunder for å holde konkurrentene på avstand og sikre NM tittelen Etter forrige løps fadeser med mye motor trøbbel.

-Bilen var heller ikke på førerens side denne helgen, sukker en oppgitt Brynildsen, motoren ville ikke spille på lag med oss Så det ble litt trøblete, selv om vi har jobbet på spreng for å få den opp og gå til dette løpet, medgir Brynildsen. Men til tross for problemer leverte han god kjøring

Brynildsen sikret NM-tittelen og var til slutt 35 poeng foran andremann Bjørn Terje Nordin som også har gjort en god figur i år.

-En stor takk til mine mekanikere Stian Flaata og Arild Helgesen og de som har støttet oss i sesongen 2013 uten dem hadde ikke dette vært mulig, sier en glad Norgesmester i Dragracing for andre gang Eirik Brynildsen.