NM-vinnerne i karting kåret

d_olsen.jpgÅrets norgesmesterskap i karting ble kjørt på Varna Kart Ring i helgen. Dermed ble mesterne i de fire NM-klassene, Yamaha, KF3, KF2 og KZ2 kåret.

I formel Yamaha var det Torbjørn Lunden Bjerke fra KNA Nordvest som ble norgesmester. Han vant med god margin til Oskar Andre Sandberg fra KNA Varna. På en 3. plass fulgte Glenn Rumohr Granum fra NMK Modum & Sigdal. Karin Elise Fosse fra NMK Modum & Sigdal ble beste jente i feltet med en flott 4. plass.

I KF3 ble det suveren seier til KNA Varnas Dennis Olsen (bildet). Han vant foran Thomas Bryntesson fra NMK Trøgstad og med Tore Valvik fra NMK Sunnfjord på bronseplass.

I KF2 ble det også hjemmeseier til KNA Varna. Her var det Kristoffer Bromseth som vant. Sølvet gikk til Martin Tveter fra NAF Motorsport Ringerike. På en tredjeplass fulgte Finn Erik Rismyhr fra KNA Vestfold.

I girklassen KZ2 var det «veteranen» Einar Lie fra NAF Haugesund som sikret seg NM-gullet, som han gjorde i 2005 (ICC). Sølvet gikk til Kim Jacobsen fra KNA Rudskogen, mens Christian Krognes fra KNA Varna tok bronse. Krognes hadde en dårlig start, men kjempet seg helt opp i ryggen på de to beste og noterte finalens beste rundetid.