NMK Rallycup i Aurskog-Høland Rally

aur hol Logo
Årets femte runde i NMK Rallycup kjøres når det tradisjonsrike Aurskog-Høland Rally arrangeres denne helgen.

NMK Rallycup har nå hatt pause siden vintersesongen ble avsluttet med Numedalsrally i mars.

Etter vintersesongen er det mange morsomme fighter som skal avgjøres i de tre grusløpene som gjenstår av årets cup.

I juniorklassen for førere er det Frank Tore Larsen (NMK Modum & Sigdal) som har tatt en solid ledelse. Bak han på lista fighter Ole Morten Tangen (NMK Modum & Sigdal, Sindre Furuseth (NMK Gardermoen), Sondre Jacobsen (NMK Nore og Uvdal) og Steve Røkland (NMK Gardermoen) om de siste pallplassene.

Blant seniorførerne er det numedølen Jan Egil Halland (NMK Nore og Uvdal) som har tatt ledelsen, men han er tett fulgt av Petter Rolfsen (NMK Modum & Sigdal) og Elling Helleberg (NMK Kongsberg).

I kartleserklassen for juniorer er det mange jenter som er med og dominerer. Vilde Lindum Fjulsrud (NMK Modum & Sigdal), May-Linn Skagen (NMK Modum & Sigdal) og Oda Jacobsen (NMK Nore og Uvdal) er alle med og kjemper om topp-tre-plasseringer. Ledelse i klassen er det Torstein Eriksen (NMK Modum & Sigdal) som har tatt.

Etter vintersesongen ser klassen for senior kartlesere ut som et klubbmesterskap for NMK Nore og Uvdal; alle de tre plassene på pallen er foreløpig beslaglagt av kartlesere fra rallybygda! Anders Nygård leder, tett fulgt av Gøril Undebakke og Odd Aril Midtgard.

Det er NMK Aurskog-Høland som arrangerer helgas rally. Løpet har base på Eidsverket på Bjørkelangen og etappene går både nord og sør for Rallysentrum. NRK sender fra løpet både fredag og lørdag. Drøyt 160 førere og kartlesere skal delta i årets løp – nær halvparten av disse representerer en NMK-klubb!

Rallykomiteen ønsker arrangør, funksjonærere, førere og kartlesere lykke til med årets utgave av Aurskog-Høland Rally!

Du kan følge resultatene fra løpet live på www.ahrally.no. Informasjon om NMK Rallycup (resultater, reglement etc) finner du på www.nmkrallycup.no.