NMKs rallycuper er godt igang

rolfsen_450.jpgDa er det klart for det andre løpet i NMK`s rallycuper. Det ble som ventet en hard batalje i Sigdal og det vil nok ikke bli mindre kamp førstkommende helg på Hadeland

I Rallycupen for førere og kartlesere er det hele 4 stk som står med ”full pott”. Både Martin Stenshornet, Petter Rolfsen  (bildet), Jan Egil Halland og Jo Erlend Ørpen står alle med 30 poeng i førercupen.
Når det gjelder kartlesere er det samme situasjonen. Her står Ola Fløne, Tore Lindgjærde, Ragnar Engen og Assar Granum oppført med full pott.
Bak disse er det skikkelig tett.

For juniorene er det like tett. I førercupen her er det Anders Kjær, Marius Dahl og Vegar Aasen som har full pott med 30 poeng hver. For kartlesere er det Anders Larsen, Martin Otterstad, Aleksander Braathen og Ole Christian Brekke som har full pott.
Også for juniorene er det flere som puster disse i nakken.

Se vår hjemmeside for fullstendige resultater.

Minner på at det SKAL være cupmerke på de bilene som skal ha godkjente poeng. Merker er tilgjengelige i sekreteriatet på Rally Hadeland eller ved henvendelse til oss i komiteen.

Vi vil igjen få ønske Dere alle sammen lykke til på Rally Hadeland som for øvrig har fått veldig bra med deltagere og om værgudene står oss alle bi vil det bli en flott fartsfest på Hadeland.

Foto: Benjamin Ward