Nok en sterk 2. plass til Dennis Olsen

dennis1-10.jpgDennis Olsen fortsetter å imponere. Denne gang i Bridgestone Cup i Italia. Tross et dårlig utgangpunkt med ødelagt motor, som medførte 21. startspor i prefinalen, kjørte 14-åringen fra Våler seg mesterlig frem til andreplass, bare slått av Max Verstappen, sønn av tidligere Formel 1-kjører Jos Verstappen

– Dette må vi bare være veldig fornøyd med. Nå har det endelig kommet noen oppturer, sier pappa Roy Espen Olsen. Forrige helg ble det andreplass i Monaco Kart Cup.

Også denne gangen viste Dennis liten respekt for konkurrentene i KF3-klassen. Det begynte med en femteplass på treningen. I den første omgangen ble det tredjeplass. I den andre kom han ut på femteplass, men falt ned til 11. Kjørte seg igjen opp til fjerdeplass, før både råden og veiva i motoren sa takk for seg.

Dennis fikk dermed rett, da han etter den første omgangen, mente at noe var galt med motoren. Foran prefinalen måtte de sette inn reservemotoren, og var nok litt skuffet over det dårlige startsporet. Dennis sto som 21. mann i startoppstillingen.

Det så ikke ut til å påvirke Dennis nevneverdig. Han startet med en gang opphentingen, og kunne etter kjempefin kjøring krysse mållinjen på femteplass. I selve finalen falt han først ned til en 12. plass, men fortsatte jakten og kjørte seg frem til andreplass, bare slått av Max Verstappen, sønn av den tidligere Formel 1-kjøreren Jos Verstappen.

Dette er nok en sterk prestasjon fra Dennis Olsen, all den tid de fleste konkurrentene i helgen, bruker denne banen som treningsbane. De beste italienske teamene holder til i en radius på bare en time fra banen.

– Dennis har blitt mye mer stabil i KF3-klassen og kjører nå veldig bra. Så nå håper vi bare at seieren kommer snart, da har han passert det hinderet også, sier en stolt pappa Roy Espen Olsen.

Neste helg kjører Dennis «Thomas Knopper memorial» i Tyskland.