Team Norway: Nok en sterk helg for Team Norway

Det ble nok en helg med sterke resultater for førerne på «Team Norway – National Team». Les mer her:

19.05.19: Endelig ble det seier til Dennis Hauger da han vant det andre løpet i helgens runde i det italienske Formel 4-mesterskapet på Misano. I det første løpet ble Dennis nummer to, mens det tredje løpet ble avlyst på grunn av uvær.

På Nürburgring viste Christian Krognes igjen at han sannsynligvis er verdens raskeste på den legendariske banen, da han passerte BMW sin fabrikkfører Jesse Krohn på den siste runden og sikret seier for Walkenhorst Motorsport i kvalifiseringsløpet til 24-timersløpet på den samme banen i juni.

Dennis Olsen hadde ikke fri denne helgen heller, og var på klassiske Mosport i Canada for å kjøre en runde i Blancpain GT World Challenge America. Det ble en vanskelig helg for Olsen og teamkameraten med punkteringer. En 12. plass totalt og 6. plass i ProAm lørdag, og 10. plass totalt og 3. plass i ProAm søndag.

Hjemme på Rudskogen var Emil Heyerdahl i aksjon i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Det ble to fjerdeplasser i «Approved Cup» for de med litt eldre biler for Emil. Flere andre nordmenn imponerte også på Rudskogen, deriblant Edward Sander Woldseth, som er på «Team Norway – Junior Team», som vant det første løpet i Formula Nordic. En annen fra vårt juniorteam, Sondre Evjen, vant Lites-klassen i Rally X Nordic i Höljes.

I belgiske Genk viste Martinius Stenshorne Racing et godt tempo i EM-runden i gokartklassen OKJ, men han ble påkjørt i et av heatene, og dermed ble det ingen finale.