Nordgård klar for NM i Rallycross

Klar for NM var han egentlig ikke da planen om ny motor I hans tidligere EM racer ble forsinket. Da hjalp sponsor Thyge Steisnholt til og lånte ut bilen til sesong start. Det er ikke en hvem som helst bil heller. En noe eldre Volvo 240.

Bilen er rask, men mangler noen hester og et par andre ting de nyere modellene konkurrentene kjører har. David ser fortsatt ikke mørkt på det, da han I fjor fikk prøve bilen på NM runden på Grenlands motorsport senter og satt flere bestetider og endte til slutt på en sterk 4.plass.

Målet med NM I år er ikke få rattrust, få konkurrert, og utvikle EM bilen til å bli best. David sier at vi får ta det som kommer, men de som kjenner han vet at når hjelmen er på, er det kun en ting som gjelder. Det er å vinne. Det er ikke til å stikke under en stol at det hadde vært veldig gøy å overrasket alle med den gamle traktoren på Momarken til helgen, sier David.

EM klassen Nordgård har kjørt I 7 år har blitt trappet ned til 3 runder i år, og forsvinner fra neste år av. Derfor valgte David heller og prøve å bygge om bilen til å passe den største NM klassen. Drømmen om å kjøre den største klassen I EM/VM med Solberg og Loeb er fortsatt realistisk. En ny bil er under bygging til neste år. Håpet er få den ferdig I løpet av høsten eller vinteren. Starten på bygge prossesen har derimot vært litt vanskelig, da deler ikke vokser på trær. David ser ikke mørkt på det, og er fast bestemt på å komme ut I Europa å konkurere igjen.