Norgesmestere i Crosskart

Norgesmesterskapet i Crosskart ble avsluttet på Grenland Motorsportsenter med mye action og spenning.

I 125-klassen var det før løpet helt jevnt mellom Tobias Grandum Spangen (NMK Hamar) og Emil Bujordet (NMK Åmli Nissedal. Bujordet var uheldig i en av de innledende omgangene og gikk rundt med karten. Dermed fikk han en tyngre vei mot eventuell seier da han måtte starte lenger bak i finalen. Spangen lot ikke sjansen gå fra seg, kjørte inn til 2. plass i løpet og dermed NM-gull. Bujordet vant sølv og Robin Larsen Hermansen (NMK Hamar) vant bronse.

I 250-klassen vant Robin Grana (NMK Bø) sitt femte løp på rad og dermed suveren gullvinner i klassen. Han vant foran Sondre Brendryen (NMK Melhus) og Aron Stjern Rød (NMK Grenland).

Fredrik Weaas er nesten like suveren vinner av 650-klassen. Han vant sitt fjerde løp og kunne fornøyd bestige det øverste trinnet på pallen i NM-sammendraget. Mats Samuelsen Lislevand (NMK Konsmo) vant sølv og Sondre Furuseth (NMK Gardermoen) bronse.

Nikolai Haldammen (KNA Kongsvinger) måtte bare sikre seg en plass i A-finalen for å bli norgesmester i Crosskart Xtreme. Det gjorde han og kjørte kontrollert inn til 2. plass i løpet. Vant løpet gjorde klubbkamerat Marius Vardeberg og han ble nummer 2 i norgesmesterskapet. Mest overrasket under utdelingen var nok Markus Gimle Enger (NMK Krabyskogen) da han ble ropt opp som bronsevinner. Han trodde ikke det han hørte og trodde han hadde tapt den bronsemedaljen når han bare ble nummer 15 i det siste løpet. Det løpet kunne han imidlertid stryke og var et poeng foran fjerdeplassen.

Norgescupen i Crosskart 85 ccm ble også avsluttet på Grenland. Der ble Dennis Vik (NMK Konsmo) vinner foran Oliver Tveiten Sollie (NMK Hønefoss) og Ole Kristian Spilling (NMK Konsmo)